Peces singulars de Dins

Ens agrada crear i dissenyar peces, i si poden tenir diverses funcions, molt millor. Aquí us presentem les que hem anat creant per si alguna us quadra i la vols pel seu habitatge o negoci. Són totalment adaptables a les vostres necessitats.

TOPEPENJADOR

No volíem un simple "tope" per a la porta del bany a l'ALMAzen de Dins de dins, col·locat a terra sense aportar res. Alhora, necessitàvem algun "penjador" per deixar allò que fos necessari. Donant-hi voltes, vam arribar a l'essència TOPEpenjador, dos en un. T'agrada?
> 22cm d'ample x 3cm de gruix. Preu 40 €

MOBLE S

Realitzat amb xapa de ferro de 2 mm i acabat amb pintura blanca d'epoxi. El fem a mida i en qualsevol color. Tant per integrar un panell amb endolls com per allotjar la cafetera. En necessites un?
> 40cm d'ample x 30cm de fons x 91cm d'alt. Preu 250 €

BICIOH

Un dels conceptes que més ens agrada, crear peces amb diferents funcions. Aquí us presentem el nostre BiciOH, un moble realitzat amb caixes de vins reciclades i que et permet tenir la teva bicicleta a casa.
70cm d'ample x 39cm d'alt x 11,5cm de fons. Sortida suport bici 26,5cm. Preu 130 €

shop

SENYAL DE TRÀNSIT

Mai has volgut un senyal a casa? Ara és el moment, quina et faria més gràcia?
> 40cm d'ample x 40cm d'alt. Preu 65 €

UMMMM

Peça de dimensions reduïdes, especial per no envair espais. Feta amb caixes reciclades de pi i totalment personalitzable. Tenim l'Ummmm, el Vetes i Fills què esperes? Envia'ns les teves mesures i com vols que t'ho personalitzem. Aviat el tindràs a casa!
> Dimensions i preus segons components.

PIANOS

Són dos els pianos que hem personalitzat, cadascun amb el seu estil, però tots dos amb molta estima. Serà el teu el proper? Ens agraden els reptes, demana'ns un pressupost personalitzat.
> Demana'ns un pressupost sense compromís.

CA