STAND BY | Pa sense gluten amb Massa Mare | Mamafermenta

STAND BY, PENDENT DE NOVA DATA PER AL 1R TRIMESTRE DEL 2019
DURADA 3 HORES

by Mamafermenta 
Preu taller 40€
Places limitades. 

Saps com fer pa sense gluten i vols millorar-lo? Bé! Ha arribat el moment de conèixer nous mètodes i ingredients que multiplicaran el seu sabor, aroma, conservació i valor nutricional. @mamafermenta ens farà aquest pràctic taller dirigit a celíacs, intolerants al gluten i altres col·lectius sensibles a aquest ingredient amb experiència en l'elaboració de pa casolà (amb o sense gluten).

Què aprendràs en aquest taller?
– Tot sobre la massa mare natural: la seva elaboració, manteniment i ús.
– Altres tipus de pre-ferments.
– Com afegir llavors i/o fruits secs a la massa.
– Els secrets de la fermentació.
– Les matemàtiques del forner.
– Problemàtiques més comunes i com solucionar-les.

LES ELABORACIONS PODRAN CONTENIR TRACES DE GLUTEN.

Sense comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

CA