Casa Eugenia

Sobre aquest projecte

Quan un client et diu que si accepta el projecte, no podrà anar de viatge a l'Àfrica, tens una responsabilitat enorme, perquè saps què comporta un viatge a l'Àfrica. Tot i això, també saps què comporta sentir-se a gust al teu propi habitatge. Viure cada dia al teu propi habitatge és un dels majors plaers, el viatge a l'Àfrica podia esperar.

En aquest cas, ja comptàvem amb la confiança dels clients des de feia temps. Ja havíem reformat la cuina i el bany fa anys, i també els havíem creat una nova cuina a la seva segona residència. Ara volien pintar l'apartament i polir el parquet i, potser, si se'ns acudia alguna idea, trobar una solució per a la zona del saló, on tenien una habitació d'oficina, una àrea amb tauleta totalment fosca i una àrea de sofà molt estreta. Però només si se'ns acudia alguna cosa!

Doncs sí, és clar que se'ns va acudir alguna cosa. Tot es basava a crear espais nous més harmoniosos, respectant les necessitats d'ús i fent que la llum natural no es veiés interrompuda per parets innecessàries. Així que vam posar-nos a treballar. Vam proposar un projecte que incloïa redistribuir tota la zona d'entrada a l'apartament, la comunicació amb les habitacions, el saló, l'habitació d'oficina i generar un nou espai amb diverses àrees d'ús. I la veritat és que una de les millors sensacions d'un interiorista és quan els clients et donen el vistiplau i confien les seves il·lusions en tu.

El projecte es basa en la llum natural i l'harmonia d'ús. Per a això, vam eliminar parets i portes de l'entrada, el passadís i l'entrada al saló. Vam eliminar l'habitació d'oficina i vam crear una sola zona, diferenciada per sostres i mobiliari. Dos grans menhirs creats per a l'ocasió en laca blanca, que no arriben fins al sostre i que tenen una obertura per permetre l'entrada de la llum, ens fan de vestíbul d'entrada i a la zona de les habitacions. Al saló, vam alliberar l'àrea del sofà i vam crear una taula àmplia. Així com una zona d'oficina centrada en un escriptori familiar personalitzat amb una imatge personalitzada.

Un viatge diari cap a les sensacions de la nova llar.

Abans

Categoria
Habitatges
CA